Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL
Termeni și condiții - Închirieri auto

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele instrucțiuni înainte de închiriere.

 
Vârstă

New-Car Trading închiriază mașini numai clienților cu vârsta peste 21 de ani care dețin un permis de conducere valabil cu o vechime de cel puțin un an!

 
Rezervare

- Puteți rezerva mașina online la www.epulse.ro sau telefonic în timpul programului de lucru.

- În cazul rezervării online, serviciul clienți vă va contacta și vă va confirma prin e-mail sau telefonic disponibilitatea mașinii selectate și care sunt pașii următori.

- Serviciul pentru clienți va contacta clientul și va emite o factură proformă sau o factură de închiriere. Rezervarea devine definitivă din momentul plății contraprestației (prin transfer bancar sau numerar).

- Dacă anulați rezervarea cu 48 de ore înainte de preluarea mașinii, primiți înapoi integral contravaloarea rezervării/serviciului.

 
Contract

Clientul semnează un contract de închiriere înainte de a prelua mașina, prezentând o carte de identitate și un permis de conducere valabil.

Pentru a închiria o mașină, cetățenii români trebuie să prezinte o identitate valabilă (C.I./B.I.), în cazul persoanelor străine, un pașaport.

Acceptăm doar permisele de conducere acceptate și valabile pentru UE.

În cazul persoanelor juridice, pentru încheierea contractului sunt necesare o copie a documentului de înregistrare al companiei și o ștampilă.

Mașina poate fi condusă numai de către persoanele specificate în contract!

 
Garanție

În momentul închirierii, trebuie plătită o garanție în valoare de 250 EUR, care va fi returnată locatarului la întoarcerea vehiculului în caz de închiriere fără avarii sau alte probleme.

  

New-Car Trading își rezervă dreptul de a selecta clienții.

 
Prețuri

Sumele închirierii sunt exprimate în lei românești și NU includ TVA.

 
Preluarea mașinii

- Mașina închiriată va fi predată curată și cu rezervor de combustibil plin.

- Predarea sau preluarea autoturismului la sediul din Odorheiu Secuiesc (Str. Beclean Nr. 49) și în Târgu Mureș - (Corunca Alea Sighisoarei Nr. 398J) în timpul programului de lucru (de L-V, între orele 8:00 și 17:00) este GRATUITĂ.

- Preluarea sau predarea mașinii în afara programului de lucru este perceput o taxa în valoare de 50 RON.

 
Predarea mașinii

- Combustibilul nu este inclus în preț și este suportat de client. Chiriașul va prelua mașina cu rezervor plin și va fi returnat în aceeași stare la predare. În caz contrar Locatorul va reține contravaloarea alimentării din Garanție. Bonul fiscal care atestă ultima alimentare, trebuie prezentată la predare. În cazul returnării vehiculului inainte de termen nu se vor returna bani catre client.

 - În cazul închirierii unei mașini electrice mașina va fi predată încărcată iar la returnare chiriașul nu este obligat să predea încărcat.

 - Vehiculul închiriat trebuie predat curat. Dacă clientul nu are posibilitatea de a returna mașina curată contra unei taxe de 35 de lei, vom veni în sprijinul DVS.     

 - În cazul returnării vehiculului inainte de termen nu se vor returna bani catre client.

BACK TO TOP