Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Tesla Model 3 Standard Range Plusbérlés akár 985 EUR/hónap-tól

Kérj személyre szabott ajánlatot!

Toyota Highlander Hybrid Comfortbérlés akár 915 EUR/hónap-tól

Kérj személyre szabott ajánlatot!
Új elektromos autók
Új elektromos autók

Fedezd fel az elektromos autók világát. Most kedvedre válogathatsz kínáltunkból, ahol a TESLA modelleken és a JAC-en kívül számos más gépkocsit is megtalálsz. Foglalj helyet a jövőben!

Megnézem
Használt hibrid autók
Használt hibrid autók

Találd meg a hozzád és családodhoz illő hibrid autót! Nézd meg kínálatunkat, válaszd a megbízható Hibrid technológiát!

Megnézem
Elektromos járművek
Elektromos járművek

Legyen a mindennapjaidnak része a közlekedés forradalma! Engedd, hogy lendületbe hozza életed egy környezettudatos elektromos közlekedési eszköz.

Megnézem
Légy környezettudatos,
bérelj elektromos autót
Mi a környezetbarát közlekedésben hiszünk. Ennek érdekében dolgoztuk ki széles körű autóbérlési ajánlatainkat, melyek segítségével megfizethető áron élvezheted a környezettudatos közlekedés minden előnyét.
ePulse hosszú távú bérlési szolgáltatások
Az ePulse hosszú távú bérlési lehetőségei mind jogi személyek mind magánszemélyek számára testre szabhatók, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Használd ki az elektromos közlekedés minden előnyét,
- akár már 290 EUR/hó bérlettel.
Új lendületet adunk a vállalkozásodnak!
A jogi személyek számára az elektromos autó bérlés ámulatba ejtő lehetőségeket kínál. Válaszd ki a számodra legvonzóbb elektromos autót kínálatunkból és kérj ajánlatot az Epulse csapatától, néhány kattintással.
A családban mindig legyen egy autó, amibe bele lehet ülni és indulni

Kíváncsiak vagytok, hogy kik azok, akik autót bérelnek? Milyet és miért?

Akkor elsőként bemutatjuk nektek Derzsi Attilát, aki az ePulse első bérlője volt. Egy új, fehér Toyota RAV4-et választott 24 hónapra, amit közel másfél éve naponta használ. 

Távol áll a bóvlitól: DFSK Seres 3

Csak idő kérdése, amíg a nagy dél-koreai autógyártók által az elmúlt évtizedekben – a remek ár-érték aránnyal és a folyamatosan javuló minőséggel – kitaposott úton haladva a Kínából érkező négykerekűek is célba érnek Európában. Sőt, van olyan típus, amely már nagyon közel j&am

Egy jó pofa Ser

Az ARKUM csoport tagja, a New-Car Trading, vagyis az ePulse, a Dongfeng (DFSK), a FAW Bestune és a BAIC, márkák képviselője lett, így számos új autót kínál eladásra vagy bérlésre. Vessünk egy pillantást az ePulse legújabb szerzeményére, a Seres 3 névre keresztelt, tisztán elektromos városi terepjárójára.

BACK TO TOP