Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL
Szolgáltatások

Szolgáltatásaink


Az ePulse a következő szolgáltatásokat kínálja magánszemélyek és jogi személyek számára:

 

Márkafüggetlen autóvásárlási tanácsadás

Mi komolyan vesszük az igényeidet!

Az ePulse segít a számodra legmegfelelőbb elektromos autó kiválasztásában. A hozzád illő gépkocsit széleskörű termékpalettából választhatod ki, nyolc márka és több mint negyven típus közül válogathatsz. Tanácsadóink naprakész információkkal segítenek abban, hogy a számodra legmegfelelőbb gépjárművet szerezd be.

 

Elektromos, hibrid vagy plug-in hibrid autók

Partnerségre és bizalomra építünk!

Az ePulse segítségével meghatalmazott partnereken vagy a hivatalos márkaképviseleteken keresztül vásárolhatsz elektromos autókat vagy plug-in hibrideket. Így biztonságosan vásárolhatsz, legyen szó új, vagy akár használt autóról.

 

Új és használt autók visszavásárlási lehetőséggel (buy-back)

Autódat beszámítjuk a vételárba

Az ePulsenál a zöld járművek széles választéka mellett, tanácsadási szolgáltatások és előnyös ajánlatok közül választhatsz. Nálunk akár buy-back programon keresztül is megvásárolhatod új vagy használt elektromos autódat.

 

Rövid és hosszú távú bérlés

Te döntesz, mi megoldjuk!

Akár rövidebb időre szeretnél kipróbálni egy elektromos autót, akár kedvező áron bérleti szerződésen keresztül szeretnéd élvezni az e-autózás élményét, az ePulse az igényeidhez igazodva kínál előnyös bérlési szolgáltatásokat.

 

Előnyös finanszírozás

Pénzügyi és operatív lízing

Személyre szabott finanszírozással álmaid elektromos autójának a birtokába juthatsz, ha élsz az ePulse, valamint partnerei által biztosított az igényeidhez és pénzügyi lehetőségeidhez igazodó lízing szolgáltatásokkal.

 

Szolgáltatáscsomagok vállalatok számára

Költséghatékony, személyre szabható és megbízható

A vállalatok hatékony és zavartalan működéshez kiszámíthatóságra és megbízhatóságra van szükség. Vállalkozásod költséghatékonyságán javíthatnak az ePulse által biztosított összetett szolgáltatási ajánlatok, melyek személyre szabottan alkalmazkodnak céged igényeihez. Hosszú távú partnerség keretében elektromos autó vagy flotta bérlés esetén, az autópark adminisztrációs költségeit is levesszük a válladról.

 

Alternatív elektromos járművek

Ha valami másra vágysz

A környezetbarát közlekedés számunkra akkor is fontos, ha nem autókról beszélünk. Ezért kínálatunkban elektromos rollereket és kerékpárokat is találsz, amelyek kiválasztásában a legelőnyösebb ár-érték arány volt számunkra a szempont.

 

 

BACK TO TOP