Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL
Servicii

Servicii

ePulse oferă următoarele servicii persoanelor fizice și juridice:

 

Consultanță de cumpărare auto independentă de marcă

Luăm în serios nevoile tale!

ePulse te ajută să alegi mașina electrică potrivită ție. Poți alege mașina adecvată dintr-o gamă largă de produse, selectând dintre opt mărci și peste 40 de modele. Consultanții noștri te vor ajuta să obții vehiculul potrivit pentru tine cu informații actualizate.
Mașini electrice, hybrid sau plug-in hybrid
Ne bazăm pe parteneriat și încredere!

Cu ePulse poți achiziționa mașini electrice sau plug-in hybrid prin parteneri autorizați sau reprezentanți autorizați. Astfel, ai șansa de a cumpăra în siguranță orice mașină nouă sau rulată.

 

Mașini noi și second-hand cu opțiune de buy-back

Mașina ta va fi inclusă în prețul de achiziție

La ePulse, pe lângă o gamă largă de vehicule ecologice, beneficiezi și de servicii de consultanță și de oferte avantajoase. La noi poți cumpăra mașina ta electrică, nouă sau rulată, printr-un program de buy-back.

 

Închirieri pe termen scurt și lung

Tu decizi, noi rezolvăm!

Fie că dorești să încerci o mașină electrică pentru o perioadă mai scurtă de timp sau să te bucuri de o experiență de conducere electrică printr-un contract de închiriere cu preț redus, ePulse oferă servicii de închiriere avantajoase, adaptate nevoilor tale.

 

Finanțare avantajoasă

Leasing financiar și operațional

Cu o finanțare personalizată, poți intra în posesia mașinii electrice a visurilor tale utilizând serviciile de leasing oferite de ePulse și partenerii săi, adaptate nevoilor și capacităților tale financiare.

 

Pachete de servicii pentru companii

Cost eficient, personalizabil și fiabil

Pentru ca societățile să funcționeze eficient și fără probleme, sunt necesare predictibilitatea și fiabilitatea. Rentabilitatea afacerii tale poate fi îmbunătățită prin ofertele complexe de servicii oferite de ePulse, care sunt adaptate nevoilor companiei tale. În cazul unui parteneriat pe termen lung, dacă închiriezi o mașină electrică sau o flotă, vom prelua povara costurilor administrative ale parcului auto de pe umerii tăi.

 

Vehicule electrice alternative

Dacă dorești altceva

Pentru noi, mobilitatea eco este importantă chiar și atunci când nu vorbim despre mașini. De aceea printre ofertele noastre găsești scutere și biciclete electrice, scopul nostru fiind să îți oferim cel mai avantajos preț.

BACK TO TOP