Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL
Rólunk

Üdvözöllek az oldalunkon!

Bár nem tudok túl sokat rólad, abban biztos vagyok, hogy van egy közös szenvedélyünk. Ez a közös szenvedély nem más, mint a biztonságos, kényelmes és környezetkímélő autózás szeretete. Gondolom, ezért látogattál ide.

ok-IMG_0027

László-Velin Zoltán, ügyvezető igazgató

Minket az Euro-Car Trading Kft.-nél már 2002-től ez a szenvedély mozgat. Annak idején is azért döntött az Arkum cégcsoport vezetőjeként László János a Toyota mellett, mert a Toyota Prius már 1996-ban a környezetkímélő autózás mellett tette le voksát, akkor, amikor még minden a dízel autókról és a lóerőről szólt.

Azt is hamar felismertük, hogy a biztonságos, kényelmes és környezetkímélő autózáshoz nem csak jól megépített gépkocsikra, hanem jól felkészült szakemberekre és szakszerűen ellátott szervizre is szükség van. Erre a felismerésre építettük az Euro-Car Tradinget.

2020-ban ugyanezt a szellemiséget képviselve bővítettük tovább a palettánkat, és az Epulse márka alá gyűjtöttük be azokat a szolgáltatásainkat, amelyekkel szeretnénk részt venni az elektromos mobilitás minél szélesebb körű elterjedésében.

Ha körülnézel az oldalunkon, akkor látni fogod, hogy igyekszünk minden igényt kielégíteni, ezért találsz nálunk hibrid, plug-in hibrid és teljesen elektromos autókat is.

Számunkra elképesztően izgalmas az a tényező, hogy azt, ami eddig talán a leginkább környezetszennyező volt a földünkön –  gondolunk itt a közlekedésre –, sikerül inkább környezetbaráttá alakítani. Éppen ezért az Epulse márka alá begyűjtött szolgáltatások nem korlátozódnak csak az autózásra, hanem igyekszünk a közlekedés minél szélesebb spektrumát lefedni, ezért elektromos kerékpárokat és rollereket is találsz a kínálatunkban.

Azt is megjegyezném, hogy az autók esetében nem csak eladásról, hanem rövid és hosszú távú bérlésről is beszélhetünk.

Köszönöm, hogy meglátogattál, nézz körül nálunk nyugodtan, és szólj, ha bármiben segíthetünk.

 

Barátsággal,

László-Velin Zoltán, 
Ügyvezető igazgató

 

 

BACK TO TOP