Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

935 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
65 km      306 cp      6,2 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 5.000 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • Share:

A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotor a 306 LE / 225 kW rendszerteljesítménnyel a RAV4 csupán 6,2 másodperc alatt gyorsul 0-100km/h-ra. A hőszivattyús klímaberendezés, forróvíz-körrel kiegészítve, az elektromos fűtőberendezéseknél jóval magasabb hatásfokú és energiahatékonyabb.

 

1994-es debütálása óta a RAV4, máig a világ legkedveltebb szabadidőjárműve, ami ezúttal a legmodernebb hibrid és elektromos technológiával kényelmet, erőt, takarékosságot és akár károsanyag kibocsátás mentes közlekedést biztosít. A frissen kifejlesztett nagy kapacitású lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően nem csak hatékonyabb, de akár 65 km hatótávot biztosít, amit teljesen elektromos EV-módban tehetünk meg. A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotor a 306 LE / 225 kW rendszerteljesítménnyel a RAV4 csupán 6,2 másodperc alatt gyorsul 0-100km/h-ra. A hőszivattyús klímaberendezés, forróvíz-körrel kiegészítve, az elektromos fűtőberendezéseknél jóval magasabb hatásfokú és energiahatékonyabb.

Stílus és erő kompromisszumok nélkül

A RAV4-et arra tervezték, hogy élvezet legyen vezetni, és örömlegye ránézni. A RAV4 karcsú urbánus karakteréhez, dinamikus stílus és robusztus megjelenés társul, ami egy kiforrott szabadidő-autót eredményez. A robusztus karosszéria összetett erőforrást takar: negyedik generációs hibrid technológia és nagy kapacitású lítium-ion akkumulátorok garantálják az azonnali, élvezetes gyorsítást, valamint az élvonalbeli hatótávolságot.

Verhetetlen fogyasztás és dinamizmus

A RAV4 Plug-in Hybrid magabiztos erejéhez páratlan takarékosság társul: kategóriájának a legalacsonyabb a CO2-kibocsátása (22 g/km) és az üzemanyag-fogyasztása (1,3 l/100 km). Több mint 65 km tisztán elektromos autonómiát biztosít az új 18,1 kW-os lítiumion akkumulátorcsomag, amit 6,6 kW-os töltővel alig 2,5 óra alatt lehet feltöltheti.

Kifinomult és modern utastér

Tágas és kifinomult utasterét a panoráma tető, a sportos bőrülések, a head-up kijelző, a vezeték nélküli telefontöltő, a 230 voltos csomagtéri csatlakozó, valamint a 9 hangszórós JBL Premium audiorendszer az utasok teljes kényelmét szolgálja. Alakítsd az 520 literes csomagteret az igényeidhez.

Légy kapcsolatban

Számos aktív biztonsági technológia védi az utasok és a többi közlekedő testi épségét. Az autó multimédia rendszereihez történő csatlakozást a 9 inches érintőképernyő garantálja, amiről könnyedén kezelhetők az okostelefonok vagy multimédia eszközök. A zenelejátszás, a hívások, valamint más funkciók kezelése gyerekjáték az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ segítségével és a MyT alkalmazás jóvoltából könnyedén ellenőrizhető az akkumulátor töltöttsége, töltési ideje, sőt akár a klíma is vezérelhető.

Hasonló termékek

Toyota Prius Plug-In Hybrid

50 km      168 cp      11.1 sec
690 EUR/hónap-tól
BACK TO TOP