Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Prius Plug-In Hybrid

690 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
50 km      168 cp      11.1 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 5.000 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • Share:

Az 50 km-es hatótáv teljesen elektromos üzemben, a plug-in hajtáslánc, a hőszivattyús klímaberendezés valamint a gazdag biztonsági és kényelmi felszereltség által, az új Prius Plug-in Hybrid forradalmasítja a személyautók piacát.

 

1997-es debütálása óta a Prius legújabb duálmotoros, hálózatról is tölthető modellje egy nagyon kiforrott autóvá vált, amely hatékony és gazdaságos mobilitást biztosít a városi és elővárosi, valamint a hosszabb utakra is. Az 50 km-es hatótáv teljesen elektromos üzemben, a plug-in hajtáslánc, a hőszivattyús klímaberendezés valamint a gazdag biztonsági és kényelmi felszereltség által, az új Prius Plug-in Hybrid forradalmasítja a személyautók piacát. Az elektromos és hybrid rendszer egyesítése révén nemcsak környezetbarát de az erő bajnoka is, hiszen az 1,8-as Atkinson ciklusú benzinmotor és a plug-in hajtásláncnak köszönhetően, ha kell, 11,1 másodperc alatt sprintel 0-100 km/óra.

Dinamikus és egyben gazdaságos

Az új Prius az elektromos és hibrid autó optimalizált ötvözete: haladhat benzinmotorral, elektromotorral, vagy akár mindkét erőforrással egyszerre. Energiavisszanyerő funkciójának köszönhetően menet közben is tölti az akkumulátort. Tisztán elektromosan akár 50-km hatótávolságot is megtehet. Végsebessége még akkor is 135 km/óra, ha a gépjárművet kizárólag az elektromotor hajtja, a kettős meghajtással pedig eléri a 169 km/órát.

Két tanksapka

Az akkumulátor Type 2-es csatlakozóval 2 óra, míg az autóval járó hálózati töltővel 3 óra és 10 perc alatt tölthető 0-100%-ra. A tetőn elhelyezett napelem az 50 km mellé, további 5 km hatótávolságot biztosít. Az 1,8-as benzinmotornak köszönhetően a hybrid meghajtás révén az autó 4 liter alatti, autópályán 5 alatti fogyasztani.

A nyugalom és biztonság szigete

A Toyota Safety Sense biztonsági csomag az alapfelszereltséghez tartozik ugyanakkor kiegészíthető az Adaptív Sebességtartó Automatikával (ACC), amely folyamatosan ellenőrzi a követési távolságot és ha kell automatikusan fékez. A praktikumot és a kényelmet garantálja a vezeték nélküli okostelefon töltő, a színes Head-Up Display, ami a szélvédőre vetíti az információkat, a visszapillantó tükrökben jelző holttérfigyelő (BSM), valamint a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő (RCTA) és az egyszerű parkolássegítő rendszer (SIPA).

Technológia és kényelem

A Toyota hőszivattyús klímaberendezése kellően hatékony, mégsem apasztja az akkumulátor teljesítményét. Az időzítő funkciójának segítségével az autó utastere mindig a legmegfelelőbb hőmérsékletűre hűthető vagy fűthető. A Hybrid Matrix LED fényszórók alkalmazkodnak a pillanatnyi útviszonyokhoz. A fénycsóva iránya és ereje a sebességtől és a külső fény intenzitásától függően változik, így garantál maximális látási viszonyt miközben a többi autóst sem vakítja el.

Hasonló termékek

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

65 km      306 cp      6,2 sec
935 EUR/hónap-tól
BACK TO TOP