Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

de la 935 EUR/lună
prețul include TVA
65 km      306 cp      6,2 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 5.000 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

RAV4 este în continuare cel mai popular vehicul pentru scopuri legate de timpul liber din lume. De data aceasta, prin dotarea cu tehnologie hibridă și electrică de ultimă generație oferă confort și putere, pe lângă caracterul său economic, și circulație fără emisii de gaze nocive.

 

De la debutul său în 1994, RAV4 este în continuare cel mai popular vehicul pentru scopuri legate de timpul liber din lume. De data aceasta, prin dotarea cu tehnologie hibridă și electrică de ultimă generație oferă confort și putere, pe lângă caracterul său economic, și circulație fără emisii de gaze nocive. Datorită acumulatorilor litiu-ion de mare capacitate recent dezvoltate, acesta nu numai că este mai eficient, dar oferă o autonomie de până la 65 km, care poate fi realizată în modul EV complet electric. Cu o capacitate de 306 CP / 225 kW, motorul pe benzină Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri RAV4 viteza de 0-100 km / h poate fi atinsă în doar 6,2 secunde. Sistemul de aer condiționat cu pompă termică, completat cu un circuit de apă caldă, este mult mai eficient atât din punct de vedere a performanței cât și din cel energetic, față de aparatele de încălzit electrice.

Stil și putere fără compromisuri

RAV4 este conceput pentru a garanta atât plăcerea de a conduce cât și de a o privi. Caracterul urban elegant al RAV4 este asociat cu un stil dinamic și un aspect robust, rezultând într-o mașină perfectă pentru scopuri de agrement. Caroseria robustă ascunde un motor complex: tehnologia hibridă de a patra generație și bateriile litiu-ion de mare capacitate garantează o accelerație instantanee și plăcută, și o autonomie de top.

Consum și dinamism imbatabil

Puterea încrezătoare a RAV4 Plug-in Hybrid se completează cu caracterul său economic de neegalat: are cele mai mici valori de emisii CO2 (22 g / km) și consumul de combustibil (1,3 l / 100 km) din categoria sa. Peste 65 de km de autonomie exclusiv electrică este asigurată de noul pachet de baterie 18,1 kW litiu-ion, care poate fi încărcat cu un încărcător de 6,6 kW în doar 2,5 ore.

Habitaclu sofisticat și modern

Habitaclul spațios și sofisticat dispune de pavilion panoramic, scaune sport din piele, display head-up, încărcător de telefon wireless (fără fir), priză de 230 volți în portbagaj și sistemul audio JBL Premium cu 9 difuzoare pentru un confort complet al pasagerilor. Spațiul portbagajului de 520 litri poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Rămâi conectat

Multe tehnologii de siguranță active protejează siguranța fizică a pasagerilor și a altor utilizatori ai drumurilor publice. Conectivitatea la sistemele multimedia ale mașinii este garantată prin ecranul tactil de 9 inși, care facilitează operarea smartphone-urilor sau ale altor dispozitive multimedia. Gestionarea muzicii, a apelurilor și a altor funcții este ușoară prin sistemele Apple CarPlay ™ și Android Auto ™, iar aplicația MyT vă permite să verificați cu ușurință încărcarea bateriei, timpul de încărcare și chiar controlul sistemului de aer condiționat.

Produse similare

Toyota Prius Plug-In Hybrid

50 km      168 cp      11.1 sec
de la 690 EUR/lună
BACK TO TOP