Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Prius Plug-In Hybrid

de la 690 EUR/lună
prețul include TVA
50 km      168 cp      11.1 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 5.000 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

Cu o autonomie de 50 km în funcționare complet electrică, un grup de propulsie plug-in, sistem de aer condiționat cu pompă termică și o mulțime de aspecte de siguranță și confort, noul Prius Plug-in Hybrid revoluționează piața autoturismelor.

 

De la debutul său în 1997, cel mai nou model Prius cu motor dublu, care poate fi încărcat de la rețea, a devenit o mașină foarte matură, care oferă o mobilitate eficientă și economică atât pentru circulația urbană, cât și pentru călătorii pe distanțe mai mari. Cu o autonomie de 50 km în funcționare complet electrică, un grup de propulsie plug-in, sistem de aer condiționat cu pompă termică și o mulțime de aspecte de siguranță și confort, noul Prius Plug-in Hybrid revoluționează piața autoturismelor. Combinând sistemul electric cu cel hibrid, mașina este nu numai ecologică, ci devine și un campion al puterii, deoarece, datorită motorului 1.8 l pe benzină cu ciclu Atkinson și a sistemului de propulsie tip plug-in, accelerează de la 0 la 100 km / h în 11,1 secunde, atunci când este necesar .

Dinamic și economic în același timp

Noul Prius este un amestec optimizat a mașinii electrice și cel hibride: puteți conduce cu ajutorul motorului pe benzină, cu motorul electric sau chiar cu ambele. Datorită funcției sale de recuperare a energiei, încarcă bateria în timpul mersului. Utilizând doar motorul electric, are o autonomie de până la 50 km. Viteza sa maximă este de 135 km / h, chiar și în timpul utilizării exclusive a motorului electric și atinge 169 km / h cu propulsie mixtă.

Două capace de combustibil

Bateria poate fi încărcată de la 0-100% în 2 ore prin conectorul Type 2, în timp ce cu încărcătorul de la rețeaua electrică timpul de încărcare este de 3 ore și 10 minute. Panoul solar instalat în pavilion oferă o autonomie suplimentară de 5 km care completează autonomia inițială de 50 km. Datorită motorului 1.8 l pe benzină, unitatea hibridă permite mașinii să consume sub 4 litri în afara orașului și sub 5 litri în traficul orășenesc.

Insula păcii și a siguranței

Pachetul de siguranță Toyota Safety Sense face parte din dotarea standard, dar poate fi completat cu Pilot Automat Adaptiv (ACC), care monitorizează constant distanța de urmărire și frânează dacă este necesar. Practicitatea și comoditatea sunt garantate de încărcătorul wireless (fără fir) pentru smartphone, de ecranul color Head-Up Display care proiectează informații pe parbriz, de sistemul de monitorizare unghi mort cu semnal în oglinda retrovizoare (BSM), de monitorul de trafic din spate (RCTA) și de un sistem simplu de asistență de parcare (SIPA).

Tehnologie și confort

Sistemul de aer condiționat cu pompă termică a vehiculelor Toyota este suficient de eficient, dar nu reduce performanța bateriei. Datorită funcției de temporizare, habitaclul mașinii poate fi întotdeauna răcit sau încălzit la cea mai potrivită temperatură. Farurile Hybrid Matrix LED se adaptează la condițiile actuale de drum. Direcția și intensitatea luminii farurilor variază în funcție de viteză și de intensitatea luminii exterioare, garantând astfel o vizibilitate maximă, fără a orbi alți șoferi din trafic.

Produse similare

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

65 km      306 cp      6,2 sec
de la 935 EUR/lună
BACK TO TOP