Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Yaris Cross Hybrid 4x4

de la 530 EUR/lună
prețul include TVA
4.4 l/100 km      116 cp      9,7 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 3.570 EUR*.

Oferta de chirie pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism prin Rabla Plus
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

Noul Yaris Cross combină perfect tehnologia hibridă de ultimă generație cu un design incitant și vibrant pentru a vă face să vă simțiți confortabil atât pe drumurile naționale, cât și în traficul din oraș. Condusă de un sistem hibrid avansat construit pe noua platformă TNGA, mașina asigură un transport confortabil și plăcut într-un mod ecologic. Mașina vă va surprinde cu soluțiile sale elegante în detalii, precum și cu construcția economică și durabilă.

Șoferul în centrul atenției

În ciuda dimensiunilor sale exterioare compacte, Yaris are un habitaclu deschis și spațios, centrată pe nevoile șoferului. Materialele interioare oferă senzație plăcută la atingere, iar tapițeria interioară de calitate creează un mediu ambiental și relaxant. Designul minimalist construit în jurul șoferului, poziționarea bordului la înălțime joasă, volanul ergonomic și ecranul multimedia amplasat într-o poziție inferioară asigură încredere și confort în timpul conducerii.

Putere și eficiență

Noul motor de 1,5 litri pe benzină și sistemul hibrid modern de a 4-a generație oferă performanță și consum redus de combustibil în același timp, într-o combinație de neegalat. Douăzeci de ani de experiență se concentrează în ultimele dezvoltări care permit bateriei litiu-ion cu greutate redusă să stocheze energia de frânare și decelerare, care este recuperată ulterior și utilizată pentru propulsie (DRS). Drept urmare, puteți conta în proporție de 80% din circulația orășenească pe energia electrică recuperată care va conduce mașina exclusiv cu ajutorul motorului electric.

Mai sigur ca oricând

Noul model este cel mai sigur Yaris vreodată, cu Sistem de siguranță anti-coliziune standard, Asistență la virarea de urgență, Sistem de asistență la recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA) și Pilotul Automat Adaptiv (ACC), Sistem de control al stabilității vehiculului (VSC), Sistem de urmărire a benzii de rulare (LTA), completat cu Sistemul Pre-Collision, care detectează pietonii (zi și noapte). Mașina acționează pentru siguranța conducerii în orice moment și în orice situație.

 

Produse similare

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
de la 300 EUR/lună

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
de la 470 EUR/lună

Toyota Camry Hybrid

5.3 l/100 km      208 cp      8.3 sec
de la 652 EUR/lună
BACK TO TOP