Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota RAV4 Hybrid Dynamic Force

de la 704 EUR/lună
prețul include TVA
65 km      306 cp      6,2 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 4.760 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

De la debutul său în 1994, RAV4 este în continuare cel mai popular vehicul pentru scopuri legate de timpul liber din lume. De data aceasta, prin dotarea cu tehnologie hibridă și electrică de ultimă generație oferă confort și putere, pe lângă caracterul său economic, și circulație fără emisii de gaze nocive. Cu o capacitate de 175 CP, motorul pe benzină Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri RAV4 viteza de 0-100 km / h poate fi atinsă în doar 9,8 secunde. 

Stil și putere fără compromisuri

RAV4 este conceput pentru a garanta atât plăcerea de a conduce cât și de a o privi. Caracterul urban elegant al RAV4 este asociat cu un stil dinamic și un aspect robust, rezultând într-o mașină perfectă pentru scopuri de agrement. Caroseria robustă ascunde un motor complex: tehnologia hibridă de a patra generație și bateriile litiu-ion de mare capacitate garantează o accelerație instantanee și plăcută, și o autonomie de top.

Consum și dinamism imbatabil

Puterea încrezătoare a RAV4 Hybrid Dynamic Force se completează cu caracterul său economic de neegalat: are cele mai mici valori de emisii CO2 (158 g / km) și consumul de combustibil (7,3 l / 100 km) din categoria sa.

Habitaclu sofisticat și modern

Habitaclul spațios și sofisticat dispune de pavilion panoramic, scaune sport din piele, display head-up, încărcător de telefon wireless (fără fir), priză de 230 volți în portbagaj și sistemul audio JBL Premium cu 9 difuzoare pentru un confort complet al pasagerilor. Spațiul portbagajului de 520 litri poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Rămâi conectat

Multe tehnologii de siguranță active protejează siguranța fizică a pasagerilor și a altor utilizatori ai drumurilor publice. Conectivitatea la sistemele multimedia ale mașinii este garantată prin ecranul tactil de 9 inși, care facilitează operarea smartphone-urilor sau ale altor dispozitive multimedia. Gestionarea muzicii, a apelurilor și a altor funcții este ușoară prin sistemele Apple CarPlay ™ și Android Auto ™, iar aplicația MyT vă permite să verificați cu ușurință încărcarea bateriei, timpul de încărcare și chiar controlul sistemului de aer condiționat.

Produse similare

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
de la 300 EUR/lună

Toyota Highlander Hybrid Comfort

5.6 l/100 km      243 cp      8,3 sec
de la 915 EUR/lună

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
de la 470 EUR/lună
BACK TO TOP