Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Highlander Hybrid Comfort

de la 915 EUR/lună
prețul include TVA
5.6 l/100 km      243 cp      8,3 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 5.950 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

Toyota Highlander Hybrid este o mașină pentru toate cerințele, spațioasă și elegantă, puternică și economică și incredibil de versatilă. Gigantul de aproape 5 metri lungime, cu șapte locuri, accelerează la 100 km/h în 8,3 secunde, în timp ce consumul său de combustibil rămâne între 6,6 - 7,2 litri. Echipat cu cea mai recentă tehnologie hibridă și tracțiune integrală inteligentă (AWD-i) – 4x4, acest monstru de 248 de cai putere are o capacitate de remorcare de până la 2 tone. În spatele celor șapte locuri, există un portbagaj de 332 litri care așteaptă bagajele pasagerilor. Noul Hybrid Toyota Highlander se remarcă prin confort, stil, eficiență, interior flexibil, soluții interioare luxoase.

Gigantul Hybrid

Construit pe platforma TNGA-K, Highlander are o lungime de aproape 5 m, diferența fiind de doar 3,4 cm. Mulțumită ampatamentului de 2,85 m, lățimea de 1,93 m și înălțimea de 1,76 m, ține pasul cu cerințele de spațiu ale celor mai active familii. Utilizând toate cele șapte scaune vă stă la dispoziție un portbagaj de 322 l. Prin înclinarea rândului de scaune din spate, portbagajul crește la 865 l, iar prin rabatarea celui de-al doilea rând de scaune putem obține un spațiu de încărcare impresionant de 1909 l. Confort și stil în același timp: pavilionul panoramic permite pătrunderea luminii în habitaclu și, datorită rândului reglabil de scaune, spațiul pentru picioare poate fi adaptat nevoilor personale.

Motor eficient

Cu 248 de cai putere, Highlander este cel mai puternic hibrid Toyota. Motorul pe benzină cu ciclu Atkinson de 2,5 litri, cu o eficiență termică de 41%, este completat de un cuplu de 270 Nm de 182 de cai putere pe puntea față și un motor electric de 54 de cai putere de 121 Nm pe puntea spate, reglat de sistemul AWD. Acest lucru permite mașinii să aibă o capacitate de remorcare de aproximativ 2 tone.

Forță și confort

Highlander nu este doar confortabil, ci și economic și puternic. Datorită sistemului de acționare Hybrid Dynamic Force, acesta se adaptează nevoilor actuale și poate fi utilizat în modurile NORMAL, ECO, SPORT și EV în funcție de necesitate. Circulă în traficul din oraș economic și cu emisii reduse de CO2, în timp ce pe drumuri lungi avansează rapid și accelerează dinamic atunci când este necesar.

Doar ce este mai bun

Caroseria cu forma aerodinamică, frumos modelată ascunde o completitudine de dotări: sistemul Cruise Control cu funcții de autofrânare și de păstrare a distanței, monitorizarea punctului mort, cheie inteligentă, încărcător de telefon wireless (fără fir) și sistemul de asistență pentru parcare de tip infotainment cu oglindire smartphone, faruri automate cu LED cu fascicul lung pentru confort maxim. Cu ajutorul aplicațiilor Apple CarPlay și Android Auto, precum și cu Toyota My T, puteți programa navigarea și urmări datele favorabile ale consumului vehiculului.

Produse similare

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
de la 300 EUR/lună

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
de la 470 EUR/lună

Toyota Camry Hybrid

5.3 l/100 km      208 cp      8.3 sec
de la 652 EUR/lună
BACK TO TOP