Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Camry Hybrid

de la 652 EUR/lună
prețul include TVA
5.3 l/100 km      208 cp      8.3 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 4.760 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

Finanțare autoturism
Mentenanță și reparații
Managementul anvelopelor
Asigurări și costuri de înmatriculare
Asigurare CASCO
Vehicul de schimb
Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

După o pauză de aproape 15 ani în Europa, Camry revine cu o combinație dintre designul unui sedan de calitate și puterea și eficiența motoarelor hibride, într-o tehnologie de ultimă generație. Combinația dintre eleganță și motorul hibrid oferă o experiență de conducere excepțională și o nouă dimensiune în lumea hibrizilor. Consumul mixt de mai puțin de 6 litri, lungimea vehiculului de aproape 5 metri și portbagajul de 524 litri doar accentuează experiența pe care interiorul spațios și bine dotat oferă atât șoferului cât și pasagerilor.

Stil atemporal

Toyota Camry îmbină ușor designul sedanului cu stilul atemporal al mașinilor din categoria cupe. Șasiul TNGA și noul motor de tip hibrid oferă confort de neegalat și o dinamică de conducere uimitoare. În rândul din față, șoferul și pasagerul din față sunt înconjurate cu linii neîntrerupte, oferind o poziție ideală pentru pasager și un mediu impecabil de condus. Interiorul curat și confortabil oferă, de asemenea, o experiență unică cu scaunele din spate reglabile electric.

O nouă dimensiune în conducerea hibridă

Păstrând avantajele deja cunoscute ale sistemului hibrid de 2,5 litri de a 4. generație, acesta oferă acționare puternică și civilizată, dar totodată și economică. Consumul său de 5,3 - 5,6 litri / 100 km, împreună cu o putere generoasă de 200 de cai putere și un șasiu sedan de 4,9 metri, demonstrează o eficiență incredibilă. În ciuda rezervorului de 50 de litri, autonomia acestui model poate ajunge până la 800 kilometri.

Unic și atractiv

Noul Camry este unic și atractiv atât în interior cât și în exterior, cu un interior primitor, spațios și practic, dar elaborat până în cele mai mici detalii, cu eleganța sa uimitoare. Jantele din aliaj de 17 și 18 inși subliniază eleganța și stilul modern al caroseriei, în timp ce iluminatul cu LED-uri și grila izbitoare conferă mașinii caracterul său determinat.

 

Produse similare

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
de la 300 EUR/lună

Toyota Highlander Hybrid Comfort

5.6 l/100 km      243 cp      8,3 sec
de la 915 EUR/lună

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
de la 470 EUR/lună
BACK TO TOP