Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota C-HR Comfort

de la 518 EUR/lună
prețul include TVA
5,3 l/100km      122 cp      8,2 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 4.165 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

Toyota C-HR vă invită la o nouă aventură cu puterea sa specială, sistemul dinamic de propulsie și cu designul său mai elegant decât oricând. Eficiența termică de 41% a motorului Dynamic Force și dinamica de conducere impresionează și captivează prin puterea neegalată și caracterul său economic. În ciuda formei sale de crossover, C-HR nu este doar spațios, ci și practic.

Puterea unicității

Cu aspectul său unic și puterea impresionantă în categoria SUV, este alegerea perfectă pentru cei care caută o mașină elegantă și economică. Formele uimitoare ascund tehnologie hibridă de ultimă generație: sistemul de propulsie, mai exact sistemul Toyota e-CVT, ascunde, de asemenea, două motoare electrice, astfel încât motorul pe benzină poate reporni și cupla unitatea neobservat, fără întrerupere. Accelerează de la 0-100 km / h în doar 8,2 secunde și are o viteză maximă de 180 km / h. Trenul de rulare MacPherson din față, precum și suspensia multilink din spate oferă stabilitate sportivă și confortul rulajului dinamic.

Adaptat la nevoile șoferului

Funcțiile sale de asistență în procesul de conducere asigură manevrare relaxantă în timpul utilizării. Noul C-HR aproape că rulează singur, răsfățându-ne cu aspectul interior uimitor și funcțiile încorporate. Îmbunătățirea izolației fonice contribuie, de asemenea, la călătorii liniștite chiar și pe autostradă. Spațiul interior al habitaclului este surprinzător: scaunele îmbrățișează corpul pasagerilor iar modelul de diamant a tapițeriei este superbă. Sunetul curat și nedistorsionat al sistemului audio JBL oferă experiența muzicii live.

Chiar și o mașină economică poate fi unul îndrăzneț

Cu un nou display tactil central, precum și o consolă centrală, mașina oferă feedback continuu pentru a asigura circulație cu un consum de benzină și emisii de gaze din ce în ce mai reduse. Consumul măsurat în sistemul WLTP este de numai 4,7-5,1 l / 100 km. Conectat la un motor 1,8 l pe benzină cu ciclu Atkinson de 98 CP, motorul electric de 72 CP și cuplul de 163 Nm funcționează la până la 120 km / h fără a arde combustibil. Caroseria atrăgătoare s-a construit pe un sistem de rulare solid: virează în mod sofisticat și sigur, este dinamic și oferă stabilitate și siguranță.

Tehnologie și aspect exterior de neconfundat

Toyota C-HR reprezintă o nouă dimensiune în conducerea hibridă. Cu reacția instantă la accelerație și caracterul economic, domină drumurile în toate condițiile. Fiecare parte a mașinii emană individualitate, eleganță și rafinament. Modelul Toyota C-HR COMFORT se remarcă prin elementele designului caracteristice mașinilor din categoria premium precum și cu caroseria unghiulară unică, care conferă mașinii un aspect elegant.

Produse similare

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
de la 300 EUR/lună

Toyota Highlander Hybrid Comfort

5.6 l/100 km      243 cp      8,3 sec
de la 915 EUR/lună

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
de la 470 EUR/lună
BACK TO TOP