Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Tesla Model 3 Standard Range Plus

de la 985 EUR/lună
prețul include TVA
448 km      50 kWh      5,6 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 5.950 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

Lansat în 2019, Model 3 este un model Tesla accesibil, care este una dintre cele mai bune și mai populare mașini electrice de pe piață. Poate parcurge până la 448 de kilometri cu o singură încărcare. Tracțiunea pe spate oferă o experiență de condus sportivă.

Siguranță

La proiectarea Model 3, considerațiile de siguranță au fost esențiale. Structura caroseriei deosebit de puternică este realizată dintr-o combinație de aluminiu și oțel printr-o singură presare. În timpul testelor de laborator, mașina răsturnată a rezistat unei presiuni de patru ori greutatea proprie, în ciuda pavilionului din sticlă. Pachetul de acumulatoare plasat în podea reduce centrul de greutate al vehiculului și rezultă în creșterea rigidității caroseriei.

Performanţă

Fiecare accelerare va fi o experiență de neuitat. Tracțiunea pe spate a Model 3 Standard Plus oferă performanțe uimitoare: motorul de 202 kW (275 CP) accelerează mașina 0-100 km / h în 5,6 secunde. Suspensia sport și accesorii aerodinamice asigură o experiență de condus sportivă și dinamică.

Aderență și stabilitate de neegalat

Distribuția greutății Model 3 este atât de favorabilă datorită acumulatorului montat în podea, încât face mașina aproape imposibil de răsturnat. Sistemul de siguranță integrat asigură o tracțiune maximă în toate condițiile meteorologice, controlând cuplul motorului electric și monitorizând roțile și condițiile carosabilului. Motorul electric răspunde la schimbări de condiții în10 milisecunde.

Autonomie

Bateriile Model 3 sunt concepute pentru a fi partenerii excelenți nu numai pentru utilizare zilnică pe distanțe scurte, ci chiar și pentru călătoriile pe distanțe lungi. Puteți parcurge până la 448 de kilometri cu o singură încărcare (WLTP), iar la stațiile de încărcare supercharger puteți stoca suficientă energie pentru 290 de kilometri în doar 15 minute.

Pilot automat

Modul de a conduce a viitorului încorporat în mașina de azi. Prin funcția de pilot automat, proprietarii Tesla pot călători într-un mod confortabil și sigur. Un sistem de camere în 360 de grade, 12 senzori cu ultrasunete și sistem de radar cu o rază de 160 de metri în fața mașinii transformă mașina într-un campion a siguranței.

Spațiul interior

Inovația se reflectă nu numai în elementele software și tehnologice, ci și în designul interior a mașinii. Ecranul tactil de 15 inși oferă noi dimensiuni în controlul mașinii și are ca rezultat un spațiu interior sofisticat.

Mașina în dezvoltare continuă

Experiența Tesla depășește limitele acțiunii de a conduce, deoarece proprietarii pot experimenta cu o mașină în continuă evoluție într-un mod unic și fără precedent din industria auto. Sistemele autoturismului sunt actualizate prin intermediul software-ului, fără a fi nevoie de vizită la un centru de service, îmbunătățind astfel funcționarea. Vehiculul va învăța din ce în ce mai multe nu numai prin updatare, ci și prin monitorizarea traseelor parcurse și a situațiilor de conducere.

 

Produse similare

Tesla Model 3 Long Range

614 km      75 kWh      4,4 sec
de la 1 180 EUR/lună

Tesla Model 3 Performance

567 km      82 kWh      3,3 sec
de la 1 306 EUR/lună
BACK TO TOP