Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

Tesla Model 3 Long Range

de la 1 180 EUR/lună
prețul include TVA
614 km      75 kWh      4,4 sec

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 5.950 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

Long Range este cel mai popular model din seria Model 3 din întreaga lume datorită autonomiei sale extinse și a tracțiunii integrale. Poate parcurge până la 580 de kilometri cu o singură încărcare (WLTP). Sistemul Dual Motor oferă aderență și siguranță maximă prin tracțiune integrală și controlul inteligent al cuplului.

Siguranță

La proiectarea Model 3, considerațiile de siguranță au fost esențiale. Structura caroseriei deosebit de puternică este realizată dintr-o combinație de aluminiu și oțel printr-o singură presare. În timpul testelor de laborator, mașina răsturnată a rezistat unei presiuni de patru ori greutatea proprie, în ciuda pavilionului din sticlă. Pachetul de acumulatoare plasat în podea reduce centrul de greutate al vehiculului și rezultă în creșterea rigidității caroseriei.

Performanţă

Fiecare accelerare va fi o experiență de neuitat. Tracțiunea integrală a Model 3 Long Range oferă performanțe uimitoare: motorul de 324 kW (441 CP) accelerează mașina 0-100 km / h în 4,4 secunde. Suspensia sport și accesorii aerodinamice asigură o experiență de condus sportivă și dinamică.

Motor DUAL cu tracțiune integrală

Ambele punți față și spate ale versiunii Model 3 Performance sunt operate de un motor electric cu inducție de înaltă performanță. Pentru siguranță și eficiență, redistribuirea cuplului între motoare se realizează printr-un control inteligent într-o fracțiune de secundă. Sistemul Dual Motor asigură o tracțiune maximă în toate condițiile. Motoarele electrice reacționează la orice schimbări de condiții în 10 milisecunde.

Autonomie

Bateriile Model 3 sunt concepute pentru a fi partenerii excelenți nu numai pentru utilizare zilnică pe distanțe scurte, ci chiar și pentru călătoriile pe distanțe lungi. Puteți parcurge până la 580 de kilometri cu o singură încărcare (WLTP), iar la stațiile de încărcare supercharger puteți stoca suficientă energie pentru 290 de kilometri în doar 15 minute.

Pilot automat

Modul de a conduce a viitorului încorporat în mașina de azi. Prin funcția de pilot automat, proprietarii Tesla pot călători într-un mod confortabil și sigur. Un sistem de camere în 360 de grade, 12 senzori cu ultrasunete și sistem de radar cu o rază de 160 de metri în fața mașinii transformă mașina într-un campion a siguranței.

Produse similare

Tesla Model 3 Standard Range Plus

448 km      50 kWh      5,6 sec
de la 985 EUR/lună

Tesla Model 3 Performance

567 km      82 kWh      3,3 sec
de la 1 306 EUR/lună
BACK TO TOP