Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

SERES 3 electric SUV

de la 640 EUR/lună
prețul include TVA
301      53,61      8,4

 

Preț mașină: 30.560 EUR fără TVA

Chiria este calculată pentru un kilometraj de 20.000 km/an, cu o durată contractuală de 48 de luni, și o primă chirie inițială, în valoare de 3.570 EUR*.

Oferta de închiriere pe termen lung include:

  • Finanțare autoturism
  • Mentenanță și reparații
  • Managementul anvelopelor
  • Asigurări și costuri de înmatriculare
  • Asigurare CASCO
  • Vehicul de schimb
  • Impozit anual, rovinietă și ITP

*Valoarea primei chirii majorate este stabilită în urma unei analize financiare, în funcție de solicitările clientului. Oferta este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Prețurile includ TVA.

  • Share:

Vehiculul electric SERES 3 produs de Dongfeng este echipat cu un sistem de management al bateriei de ultimă generație. Maéina devine campion al securității cu soluții inovatoare în sisteme și tehnologii avansate de securitate. Pe lângă fiabilitate, performanța și caracteristicile sale de conducere îl fac cu adevărat de neegalat în familia SUV-urilor electrice.

Bateria cu ferofosfat de litiu este semnificativ mai sigură deoarece nu conține așa-numitele metale conflictuale și prin urmare, este cea mai sigură tehnologie din familia bateriilor de înaltă performanță. Deși au o densitate mai mică de energie, bateriile LiFePO4 au o durabilitate mai bună.

Designul sportiv și robust al SERES 3 oferă un interior spațios și practic pentru iubitorii de transport ecologic.

Acționarea 100% electrică nu numai că protejează natura, ci oferă și mobilitate rentabilă, fără compromisuri.

Practicitatea mai presus de orice

Scaunele de înaltă calitate din piele sintetică oferă confort maxim, înconjurate de spații practice de depozitare. Designul interior și confortul spațios oferă o experiență de libertate și securitate.

Soluții avansate

SERES 3 este echipat cu cele mai recente baterii cu litiu de 53,61 kWh care oferă o autonomie peste medie. Datorită acestei tehnologii, puteți călători până la 400 km cu o singură încărcare fără probleme. Folosind încărcătorul rapid DC de tip CCS, bateria poate fi încărcată de la 20% la 80% în doar 30 de minute.

Se adaptează la tine

Adaptați performanța și stilul de condus al mașinii la nevoile dvs. Din trei stiluri de condus, îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

ECO / Confort / SPORT

 

Siguranța te înconjoară

Caroseria laminată a mașinii din oțel de înaltă rezistență asigură o siguranță adecvată. O mașină electrică dotată cu 6 airbag-uri este echipată cu sisteme performante de asistență la conducere precum HSA, control în pantă (HDC), PEPS (passive entry passive start), sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS), cruise control, și multe altele.

Alegerea ta

Exterior: vopsea disponibila în patru culori diferite și este inclusa în preț.

Produse similare

Tesla Model 3 Standard Range Plus

448 km      50 kWh      5,6 sec
de la 985 EUR/lună

Tesla Model 3 Long Range

614 km      75 kWh      4,4 sec
de la 1 180 EUR/lună

Tesla Model 3 Performance

567 km      82 kWh      3,3 sec
de la 1 306 EUR/lună
BACK TO TOP