Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

SERES 3 electric SUV

245 lei/zi
prețul include TVA

SERES 3 oferă experiența călătoriei ecologice la un preț rezonabil. Cei 175 cai putere, cuplu motor 320 Nm, sistem camere în 360°, , scaune încălzite, 8 senzori de parcare, poziția înaltă a scaunelor oferă confort și siguranță în timpul călătoriei de zi cu zi. Autonomia de 301 km asigură ca această mașină să devină partenerul ideal atât pe drumurile orășenești cât și pentru călătoriile mai lungi. Pe lângă toate acestea mașina poate fi reîncărcată de la rețea (230V) cu ajutorul încărcătorului de fabrică. Bateriile de 54 kWh răcite cu lichid pot fi încărcate de la 15 la 80% în doar 50 minute.

 

 

  • Combustibil: Electric
  • Cutie de viteză: automat
  • Nr. persoane: 5
  • Uși: 5
  • Aer conditionat: Da

Vehiculul electric SERES 3 produs de Dongfeng este echipat cu un sistem de management al bateriei de ultimă generație. Maéina devine campion al securității cu soluții inovatoare în sisteme și tehnologii avansate de securitate. Pe lângă fiabilitate, performanța și caracteristicile sale de conducere îl fac cu adevărat de neegalat în familia SUV-urilor electrice.

Bateria cu ferofosfat de litiu este semnificativ mai sigură deoarece nu conține așa-numitele metale conflictuale și prin urmare, este cea mai sigură tehnologie din familia bateriilor de înaltă performanță. Deși au o densitate mai mică de energie, bateriile LiFePO4 au o durabilitate mai bună.

Se adaptează la tine

Adaptați performanța și stilul de condus al mașinii la nevoile dvs. Din trei stiluri de condus, îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

ECO / Confort / SPORT

 

Soluții avansate

SERES 3 este echipat cu cele mai recente baterii cu litiu de 53,61 kWh care oferă o autonomie peste medie. Datorită acestei tehnologii, puteți călători până la 400 km cu o singură încărcare fără probleme. Folosind încărcătorul rapid DC de tip CCS, bateria poate fi încărcată de la 20% la 80% în doar 30 de minute.

Designul sportiv și robust al SERES 3 oferă un interior spațios și practic pentru iubitorii de transport ecologic.

Acționarea 100% electrică nu numai că protejează natura, ci oferă și mobilitate rentabilă, fără compromisuri.

Practicitatea mai presus de orice

Scaunele de înaltă calitate din piele sintetică oferă confort maxim, înconjurate de spații practice de depozitare. Designul interior și confortul spațios oferă o experiență de libertate și securitate.

Siguranța te înconjoară

Caroseria laminată a mașinii din oțel de înaltă rezistență asigură o siguranță adecvată. O mașină electrică dotată cu 6 airbag-uri este echipată cu sisteme performante de asistență la conducere precum HSA, control în pantă (HDC), PEPS (passive entry passive start), sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS), cruise control, și multe altele.

Alegerea ta

Exterior: vopsea disponibila în patru culori diferite și este inclusa în preț.

Produse similare

Toyota - Corolla Sedan

Benzina      Automat      5 pers
210 lei/zi

Toyota RAV4 Hybrid AWD

Benzina      Automat      5 persoane
250 lei/zi

Toyota Yaris

Benzina      Automat      5 persoane
175 lei/zi
BACK TO TOP