Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL

JAC e-S2 iEV 100% electric

208 lei/zi
prețul include TVA

JAC e-S2 oferă experiența călătoriei ecologice la un preț rezonabil. Cei 115 cai putere, cuplu motor 270 Nm, sistem camere în 360°, ecran touchscreen 8”, scaune încălzite, 8 senzori de parcare, poziția înaltă a scaunelor oferă confort și siguranță în timpul călătoriei de zi cu zi. Autonomia de 275 km asigură ca această mașină să devină partenerul ideal atât pe drumurile orășenești cât și pentru călătoriile mai lungi. Pe lângă toate acestea mașina poate fi reîncărcată de la rețea (230V) cu ajutorul încărcătorului de fabrică. Bateriile rapide de 40 kWh răcite cu lichid pot fi încărcate de la 15 la 80% în 50 minute.

  • Combustibil: Electric
  • Cutie de viteză: automat
  • Nr. persoane: 5
  • Uși: 5
  • Aer conditionat: Da
Interiorul

Dotările și confortul designului interior conferă un aspect spectaculos pentru modelul JAC e-S2. Cusăturile decorative de culoare roșie aplicate atât pe bord cât și pe scaunele sport piele, accentuează eleganța designului în culoarea neagră a interiorului. Volanul îmbrăcat în piele asigură aderență și confort. Scaunele sport reglabile și cu încălzire conferă eleganță și confort în timpul călătoriilor lungi. Prin înclinarea banchetei din spate interiorul devine mai spațioasă, potrivită pentru transportul obiectelor voluminoase.

Reîncărcare

Acest model oferă sustenabilitate și dinamism în același timp. Vehiculul poate fi reîncărcat acasă din sursa de perete (wallbox), la stațiile de încărcare publice și prin încărcare rapidă astfel îndeplinind necesitățile prezentului fără a periclita generațiile viitoare.

Concepută pentru o gamă largă de tipuri de teren

Indiferent dacă este vorba de drumuri orășenești, suburbane, naționale sau de munte, datorită înălțimii gărzii la sol, a tracțiunii eficiente, a punctului de greutate coborât, precum și a proiectării de tip SUV, JAC e-S2 este absolut potrivit pentru circulația pe drumurile noastre. Poziția înaltă a scaunelor, bateria cu sistem de protecție în cinci puncte și a șasiul din oțel cu rigiditate ridicată contribuie la siguranța pasagerilor.

Multe dotări la un preț de bază
  • ecran color touchscreen de 8”, utilă pentru oglindire (mirroring) a conținutului telefonului mobil (Android + iPhone)
  • sistem camere în 360°, 8 senzori de parcare, încălzire scaune, pornire fără cheie
  • Cruise control și AUTO-Hold, traction control, frână de parcare electronică, sistem de monitorizare a presiunii din anvelope (tire pressure monitoring system)
  • scaune de sport piele și încălzire de scaun
  • jante 16” marca ”Hefei”
Motor, performanță

Cutie de viteză: AUTOMATĂ
Accelerație: (0-50 km/h) 4,5 secunde
Performanța maximă: 85 kw/115 CP
Cuplu motor: 270 Nm

Produse similare

Toyota - Corolla Sedan

Benzina      Automat      5 pers
210 lei/zi

Toyota RAV4 Hybrid AWD

Benzina      Automat      5 persoane
250 lei/zi

Toyota Yaris

Benzina      Automat      5 persoane
175 lei/zi
BACK TO TOP