Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Yaris Comfort Hybrid

300 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 3.000 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozás a Rabla Plus programon keresztül
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött.

  • Share:

Az új Yaris a korszerű hibrid technológiát és az izgalmas, lendületes dizájnt tökéletesen ötvözve otthonosan mozog az országutakon és a városi forgalomban egyaránt. Az új TNGA platformra épített fejlett hibrid rendszerrel hajtott autó a kényelmes és élvezetes közlekedést nyújtja környezetbarát formában. Az autó szelet vet és vihart arat stílusos részletmegoldásaival és tartós, valamint takarékos konstrukciójával.

Az év autója 2021-ben

Az idei Év Autója szavazásán az új Yaris kapta meg a rangos díjat a felvillanyozó hibrid teljesítmény, valamint a stílusos nagyvárosi formavilág kombinációjának köszönhetően.

A vezető a központban

A Yaris külső kompakt méretei ellenére nyitott és tágas, vezetőközpontú utastérrel rendelkezik. A kellemes tapintású belső anyagok, valamint a minőségi burkolatok csalogató és megnyugtató környezetet teremtenek. A vezető köré épített minimalista formavilág, az alacsonyra húzott műszerfal, az ergonomikus kormánykerék és a mélyen elhelyezett multimédia képernyő, magabiztosságot és kényelmet nyújt a vezetéshez.

Erő és hatékonyság

A vadonatúj 1,5 literes benzinmotor, valamint a továbbfejlesztett, 4, generációs hibrid rendszer teljesítményt és alacsony fogyasztás egyidőben kínálja egy páratlan kombinációban. Húsz év tapasztalata összpontosul a legújabb fejlesztésekben, melyek révén a kis tömegű lítium-ion akkumulátor képes eltárolni a fékezési és lassítási energiát, amelyet később visszaforgat és felhasznál a meghajtáshoz. Ennek köszönhetően a városi csúcsforgalomban megtett autózás 80 százalékában is számíthat a visszanyert elektromos hajtásra, ami az autót kizárólag az elektromotor segítségével mozgatja.

Biztonságosabb, mint valaha

Az új modell minden idők legbiztonságosabb Yaris-a hiszen az alapfelszereltség része a fejlett ütközést megelőző biztonsági rendszer, a vészhelyzeti kormányzási asszisztens, a jelzőtábla-felismerés és az adaptív sebességtartó automatika, amit éjszakai gyalogos-felismerés egészít ki. Az autó minden pillanatban és minden lehetséges általa észlelt helyzetben, a vezetés biztonságáért dolgozik.

Hasonló termékek

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
470 EUR/hónap-tól

Toyota Camry Hybrid

5.3 l/100 km      208 cp      8.3 sec
652 EUR/hónap-tól

Toyota C-HR Comfort

5,3 l/100km      122 cp      8,2 sec
518 EUR/hónap-tól
BACK TO TOP