Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota RAV4 Hybrid Dynamic Force

704 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
65 km      306 cp      6,2 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 4.760 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • Share:

1994-es debütálása óta a RAV4, máig a világ legkedveltebb szabadidőjárműve, ami ezúttal a legmodernebb hibrid és elektromos technológiával kényelmet, erőt, takarékosságot és környezetbarát közlekedést biztosít. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően bámulatosan hatékony, és akár elektromos EV-módban is használható. A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotor a 175 LE rendszerteljesítménnyel a RAV4 9,8 másodperc alatt gyorsul 0-100km/h-ra. 

Stílus és erő kompromisszumok nélkül

A RAV4-et arra tervezték, hogy élvezet legyen vezetni, és örömlegye ránézni. A RAV4 karcsú urbánus karakteréhez, dinamikus stílus és robusztus megjelenés társul, ami egy kiforrott szabadidő-autót eredményez. A robusztus karosszéria összetett erőforrást takar: negyedik generációs hibrid technológia és nagy kapacitású lítium-ion akkumulátorok garantálják az azonnali, élvezetes gyorsítást, valamint az élvonalbeli hatótávolságot.

Verhetetlen fogyasztás és dinamizmus

A RAV4 Hybrid Dynamic Force magabiztos erejéhez páratlan takarékosság társul: kategóriájának a legalacsonyabb a CO2-kibocsátása (158 g/km) és az üzemanyag-fogyasztása (7,3 l/100 km). 

Kifinomult és modern utastér

Tágas és kifinomult utasterét a panoráma tető, a sportos bőrülések, a head-up kijelző, a vezeték nélküli telefontöltő, a 230 voltos csomagtéri csatlakozó, valamint a 9 hangszórós JBL Premium audiorendszer az utasok teljes kényelmét szolgálja. Alakítsd az 520 literes csomagteret az igényeidhez.

Légy kapcsolatban

Számos aktív biztonsági technológia védi az utasok és a többi közlekedő testi épségét. Az autó multimédia rendszereihez történő csatlakozást a 9 inches érintőképernyő garantálja, amiről könnyedén kezelhetők az okostelefonok vagy multimédia eszközök. A zenelejátszás, a hívások, valamint más funkciók kezelése gyerekjáték az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ segítségével és a MyT alkalmazás jóvoltából könnyedén ellenőrizhető az akkumulátor töltöttsége, töltési ideje, sőt akár a klíma is vezérelhető.

Hasonló termékek

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
300 EUR/hónap-tól

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
470 EUR/hónap-tól

Toyota Camry Hybrid

5.3 l/100 km      208 cp      8.3 sec
652 EUR/hónap-tól
BACK TO TOP