Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Highlander Hybrid Comfort

915 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
5.6 l/100 km      243 cp      8,3 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 5.950 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak  tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • Share:

A Toyota Highlander Hybrid a mindenes autó, amely tágas és stílusos, erős és egyeben takarékos, valamint hihetetlenül sokoldalú. A szinte 5 méter hosszú, hétüléses óriás 8,3 másodperc alatt gyorsít 100 km/órára, fogyasztása viszont csupán 6,6-7,2 liter között tartható. A legújabb hibrid technológiával és intelligens összkerékhajtással (AWD-i) felszerelt 248 lóerős gigászi monstrum, akár 2 tonna vontatási kapacitással bír. A hét ülés mögött pedig egy 332 literes csomagtér várja a poggyászt. Kényelem, stílus, hatékonyság, rugalmas utastér, luxuskivitelű belső ez mind az Új Hybrid Toyota Highlander.

A Hybrid óriás

TNGA-K platformra épülő Highlander, 3,4 centiméter híján 5 méter hosszú, és 2,85 méteres tengelytájával és 1,93-as szélességévél valamint 1,76 méteres magasságával lépést tart a legaktívabb családok térigényével is. Hétüléses formában 322 literes csomagtér áll rendelkezésre. A hátsó üléssor ledöntésével pedig 865 literre nő a csomagtér de a második üléssort előre hajtva 1909 literes raktér tölthető meg. Kényelem és stílus egyben: a panorámatető fénnyel tölti meg az utasteret, az állítható üléssornak köszönhetően pedig a lábtér személyes igényekhez szabható.

Hatékony hajtás

248 lóerős rendszerteljesítményével a Highlander a Toyota legerősebb hibridje. A 2,5 literes, 41 százalékos termikus hatásfokú, Atkinson ciklusú benzines motort, az első tengelyen egy 182 lóerős, 270 Nm nyomatékot adó, valamint a hátsó tengelyen egy 54 lóerős, 121 Nm nyomatékú villanymotor egészíti ki, amit az AWD-i rendszer hangol össze. Így teszi lehetővé, hogy az autó vontatási kapacitása kereken 2 tonna.

Erő és kényelem

A Highlander nemcsak bámulatosan kényelmes, hanem takarékos és erős is. A Hybrid Dynamic Force hajtás rendszernek köszönhetően a pillanatnyi igényekhez igazodik és a helyzethez megfelelő NORMAL, ECO, SPORT és EV üzemmódokmódban használható. A sűrű belvárosi forgalomban alacsony CO2-kibocsátással és gazdaságosan halad, míg a hosszú utakon sebesen suhan és ha kell dinamikusan gyorsul.

Mindenből a legjobbat

Az áramvonalas és szépen megformált karosszéria maximális felszereltséget rejt: az araszolófunkciós, távolságtartós tempomat, a holttérfigyelő, az okoskulcs, a vezeték nélküli telefontöltő, valamint az okostelefon-tükrözős tolatókamerás infotainment, és az automata távfényes LED fényszóró is a maximális kényelmet szolgálják. Az Apple CarPlay és Android Auto, valamint a Toyota My T alkalmazáson keresztül programozható a navigáció és nyomon követhetők az autó kedvező fogyasztási adatai.

Hasonló termékek

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
300 EUR/hónap-tól

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
470 EUR/hónap-tól

Toyota Camry Hybrid

5.3 l/100 km      208 cp      8.3 sec
652 EUR/hónap-tól
BACK TO TOP