Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota Camry Hybrid

652 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
5.3 l/100 km      208 cp      8.3 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 4.760 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • Share:

Közel 15 éves európai szünet után, a Camry új generációs technológiával a minőségi szedán formavilágát egyesíti a hibridek erejével és hatékonyságával. Az elegancia és a hibrid hajtás párosítása, kivételes vezetési élményt és új dimenziót nyit a hibridek világában. A 6 liter alatti vegyes fogyasztás, a közel 5 méteres hossz és az 524 literes csomagtér csak ráadás ahhoz az élményhez képest, amit a tágas, felszerelt, óriási beltere nyújt az utas és sofőr számára egyaránt.

Időtlen stílus

A Toyota Camry finoman keveri a szedán formavilágát a kupék időtlen stílusával. A TNGA padlólemez és az új hibrid hajtás minden képzeletet felülmúló kényelmes futást és bámulatos menetdinamikát nyújt. Az első üléssorban a vezetőt és az első utast töretlen vonalak ölelik körül, így biztosít ideális üléspozíciót és kifogástalan vezetői környezetet. Letisztult komfortos beltere egyedi élményt kínál az elektromosan állítható hátsó üléssorban is.

Új dimenzió a hibrid autózásban

A negyedik generációs 2,5 literes hibridrendszer korábbi erényeit megtartva izmos, kulturált, ugyanakkor takarékos meghajtást biztosít. Hihetetlen hatékonyságról tesz tanúbizonyságot az 5.3 - 5.6 liter/100km-es fogyasztása, mely bő 200 lóerővel és egy 4,9 méteres testes szedán alvázzal párosul. Az 50 literes tank ellenére a hatótávolsága elérheti a 800 kilómétert is.

Egyedi és tetszetős

Az új Camry kívül-belül egyedi és tetszetős, hívogató utastere tágas és praktikus ugyanakkor a legapróbb részletekig kidolgozott belső tere lenyűgöz eleganciájával. A 17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsák a karosszéria karcsúságát és modern stílusát hangsúlyozzák, míg elölnézetből a LED világítás és a markáns hűtőrács adják meg az autó karakterét.

Hasonló termékek

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
300 EUR/hónap-tól

Toyota Highlander Hybrid Comfort

5.6 l/100 km      243 cp      8,3 sec
915 EUR/hónap-tól

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
470 EUR/hónap-tól
BACK TO TOP