Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Toyota C-HR Comfort

518 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
5,3 l/100km      122 cp      8,2 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 4.165 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

 

  • Share:

A Toyota C-HR a különlegesség erejével, lenyűgöző egyedi dinamikus hajtásláncával, és minden korábbinál vagányabb formavilágával új kalandra hív. A Dynamic Force motor 41%-os termikus hatásfoka, az autó menetdinamikája, takarékos és egyben páratlan erejével lenyűgöz és rabul ejt. A C-HR a crossover forma ellenére nemcsak tágas, de praktikus is.

A különlegesség ereje

Az SUV-k táborában egyedi megjelenésével és lenyűgöző erejével tökéletes választás azok számára, akik vagány és takarékos autóra vágynak. A menő forma csúcshibrid technológiát rejt: a hajtáslánc, pontosabban a Toyota e-CVT osztómű két villanymotor is rejt, így a benzinmotor a hajtás megszakítása nélkül, észrevétlenül tud újraindulni és bekapcsolódni a hajtásba. Mindössze 8,2 másodperc alatt sprintel 0-100 km/órára, végsebessége pedig 180 km/óra. Az első MacPherson valamint hátsó kettős keresztlengőkaros futóműve sportos stabilitást és jó rugózási komfortot nyújt.

A vezetőre szabva

A vezetéstámogatási funkciók révén pihentető a használata, az új C-HR szinte helyettünk is képes vezetni miközben belső látványával és funkcióival kényeztet. A fokozott zajszigetelés hozzájárul a csendes közlekedéshez az autópályán is. Az utastér tágasabb, mint amilyennek tűnik: az ülések körülölelik a test minden ívét, az autókárpitok gyémántmintájuk szemet gyönyörködtető, a JBL audiorendszer pedig tiszta, telt hangzása az élő zene élményét nyújtja.

A takarékos autó is lehet menő

Az új központi érintőképernyőn valamint a középkonzolon az autó folyamatos visszajelzésekkel segít abban, hogy egyre kevesebb benzinnel és károsanyag kibocsátással közlekedjünk. WLTP rendszerben mért fogyasztása mindössze 4,7-5,1 l/100 km. A 98 lóerős - 1,8-as Atkinson ciklusú benzineshez motorhoz csatlakozó 72 lóerős, 163 Nm nyomatékú villanymotor, akár 120 km/órás tempó is tart benzinégetés nélkül. A csinos karosszéria alá becsületes futóművet építettek: biztosan és kifinomultan kanyarodik, meggyőzően dinamikus, stabilitást és biztonságot ad.

Összetéveszthetetlen látvány és technológia

A Toyota C-HR a hibrid autózás új dimenzióját képviseli. Készséges gyorsulásával, villámgyors gázreakciójával és takarékosságával, minden körülmény között uralja az utakat. Az autó minden porcikája egyéniséget, eleganciát és kifinomultságot áraszt. Az átlagos autók sorából prémium dekor elemei, valamint egyedi szögletes karosszériája emeli ki, stílusos látványt nyújtva.

Hasonló termékek

Toyota Yaris Comfort Hybrid

3.9 l/100 km      91 cp      9,7 sec
300 EUR/hónap-tól

Toyota Highlander Hybrid Comfort

5.6 l/100 km      243 cp      8,3 sec
915 EUR/hónap-tól

Toyota C-HR Comfort

5.3 l/100 km      122 cp      8,2 sec
470 EUR/hónap-tól
BACK TO TOP