Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL
Finanszírozás

ePulse Finanszírozási Szolgáltatások

Az ePulse pénzügyi finanszírozási lehetőségei mind jogi személyek mind magánszemélyek számára testre szabhatók, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Használd ki az elektromos közlekedés minden előnyét, akár már 158 euró / hó kezdőrészlettel.

 

ePulse Financial Services

A forgótőke az egyik legfontosabb dolog minden vállalat számára, emiatt egyre több jogi személy veszi igénybe a pénzügyi lízing vagy az operatív lízing finanszírozási szolgáltatásokat autó esetleg flotta beszerzéséhez.

Az ePulse segítségével egyszerűen, személyre szabott finanszírozással juthatsz elektromos gépjármű birtokába.

Értékesítési tanácsadóink gyorsan és bonyolult eljárások nélkül segítenek a finanszírozáshoz szükséges dokumentumok kitöltésében, az autó forgalomba írásában, valamint a kötelező CASCO biztosítás megkötésében.

A pénzügyi vagy operatív lízing a személyes igényeidhez, illetve vállalkozásod igényeihez igazodó finanszírozási program, melynek jóváhagyása a segítségünkkel gördülékeny.

Vészhelyzet esetén a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően, a részletfizetés 6 hónapra felfüggeszthető.

 

Pénzügyi lízing

Az ePulse rugalmas feltételeket, versenyképes kamatlábakat és előnyös CASCO biztosítási díjakat kínál.

A pénzügyi lízing a legelőnyösebb finanszírozási termék új vagy használt autó vásárlására, különösen jogi személyek számára. A pénzügyi lízing jogi személyek és magánszemélyek részére egyaránt elérhető.

A pénzügyi lízing a szerződéses időszakból, az előlegből, a maradványértékből és a kamatból áll. A összetevőket figyelembe véve elkészítjük a menetrendet és meghatározzuk a havi díjat, amelyhez hozzáadódik még a kötelező CASCO biztosítás, valamint a lízing adminisztrációs díja.

A pénzügyi lízing lejártával az autó a tulajdonodba kerül.

 

Operatív lízing

Az ePulse partnerein keresztül kínált Operatív lízing finanszírozás, a vállalatok személyre szabott igényeihez alkalmazkodik.

Az ilyen típusú lízingszerződés esetében az ügyfél a szerződés időtartama alatt, csak az autó használatáért fizet.

Az operatív lízing jogi személyek számára 100%-ban leírható költség. A szerződött gépkocsi nem kerül a bérlő tulajdonába, ezért nem számít tárgyi eszköznek. A szerződés lejárta után, minden egyéb kötelezettség nélkül kerül vissza a lízingelt autó az ügyféltől.

Az operatív lízinggel szerződött autót a szerződés időtartamának végén NEM lehet megvásárolni!

A részlet értéke a szerződött időszaktól, az előlegtől (kaució) és a becsült futó kilométerek számától függően változik.

Az ePulse csapata gondoskodik a finanszírozási iratcsomó elkészítéséről, az autó forgalomba írásáról, valamint a CASCO biztosításról. 

 

 

 

BACK TO TOP