Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Tesla Model 3 Standard Range Plus

985 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
448 km      50 kWh      5,6 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 5.950 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • Share:

A 2019-ben megjelent Model 3-as, az elérhető árú Tesla modellt jelenti, amely a piac egyik legjobb és legnépszerűbb elektromos autója. Egyetlen töltéssel akár 448 kilométert tud megtenni. A hátsókerék meghajtás sportos vezetési élményt biztosít.

Biztonság

A Model 3-as tervezésekor a biztonsági szempontok voltak elsődlegesek. A különösen erős vázszerkezet az alumínium és acél kombinációjából, egyetlen préseléssel készül. A teszteken az autó tetejére borítva, az üvegtető ellenére saját tömegének négyszeresét bírta el. A padlóban elhelyezett akkumulátorcsomag a gépjármű súlypontját alacsonyra, vázát pedig merevebbé teszi.

Teljesítmény

Élmény minden indulás. A Model 3 Standard Plus hátsókerék-hajtású változata, elképesztő teljesítménnyel büszkélkedik: a 202 kW (275 lóerő) teljesítményű motor 5,6 másodperc alatt gyorsítja az autót 0-100 km/h-s sebességre. A sportfutómű és az aerodinamikai kiegészítők hozzájárulnak a sportos és dinamikus vezetés élményéhez.

Páratlan tapadás és stabilitás

A Model 3 súlyelosztása annyira kedvező a padlóba szerelt akkumulátor csomagnak köszönhetően, hogy szinte felboríthatatlanná teszi az autót. Az integrált biztonsági rendszer a villanymotor nyomaték szabályozásának, valamint a kerekek és az útviszonyok megfigyelése segítségével biztosítja a maximális tapadást minden időjárási körülmény között. Az elektromotor 10 ezredmásodpercenként reagál a körülmények változására.

Hatótáv

A Model 3-as akkumulátorait úgy méretezték, hogy nem csak a hétköznapi rövid távolságú közlekedésre, hanem akár a hosszú távú utakra is kiváló társ legyen. Egyetlen töltés akár 448 kilométer megtételére is elegendő, és a supercharger töltőoszlopok segítségével 15 perc alatt további 290 kilométerre elegendő energia tárolható.

Autopilot

A jövő vezetési módja a jelen autójába építve. Az autopilot funkción keresztül a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon közlekedhetnek a Tesla tulajdonosok. A 360 fokos kamerarendszer, a 12 ultrahangos szenzor és a 160 méterrel az autó elé látó radarfejek teszik a biztonság bajnokává az autót.

Belső tér

Az innováció nem csak a szoftveres és technológiai elemekben tükröződik, hanem az autó vezetői környezetében is. A 15 colos érintőképernyő új dimenziókba helyezi az autó vezérlését és a belső tér letisztultságát eredményezi.

A folyamatosan fejlődő autó

A Tesla élmény a vezetésen túlmutat, hiszen az autóiparban egyedi módon a tulajdonosok megtapasztalhatják a folyamatosan fejlődő autó élményét. Szervizpont felkeresése nélkül az autó, szoftveresen frissül, ezáltal tökéletesítve a működést. A gépjármű nemcsak a frissítések útján tud többet, hanem a megtett útvonalak és vezetési helyzetek révén is.

BACK TO TOP