Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

Tesla Model 3 Long Range

1 180 EUR/hónap-tól
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
614 km      75 kWh      4,4 sec

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 5.950 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Autó finanszírozása
  • Karbantartás és javítások
  • Gumiabroncsok kezelése
  • Biztosítási és regisztrációs költségek
  • CASCO biztosítás
  • Csere autó
  • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  • Share:

A Long Range a Model 3-as széria világszinten legnépszerűbb modellje a magas hatótáv és az összkerékmeghajtásának köszönhetően. Egyetlen töltéssel akár 580 kilómétert tud megtenni (WLTP). A Dual motor rendszer maximális tapadást és biztonságot nyújt az összkerékmeghajtás és az intelligens nyomatékvezérlés által.

Biztonság

A Model 3-as tervezésekor a biztonsági szempontok voltak elsődlegesek. A különösen erős vázszerkezet az alumínium és acél kombinációjából, egyetlen préseléssel készül. A teszteken az autó tetejére borítva, az üvegtető ellenére saját tömegének négyszeresét bírta el. A padlóban elhelyezett akkumulátor pakk a gépjármű súlypontját alacsonyra, vázát pedig merevebbé teszi.

Teljesítmény

Élmény minden gyorsulás. A Model 3 Long Range összkerékhajtása, elképesztő teljesítménnyel büszkélkedik: 324 kW (441 lóerő) teljesítményű motorok 4,4 másodperc alatt gyorsítják az autót 0-100 km/h-s sebességre. A sportfutómű és az aerodinamikai kiegészítők hozzájárulnak a sportos és dinamikus vezetés élményhez.

Összkerékhajtás DUAL-motor

A Model 3 Long Range és Performance változatának első és hátsó tengelyét is egy-egy nagyteljesítményű indukciós villanymotor hajtja. A biztonság és a hatékonyság érdekében a motorok közötti nyomaték átcsoportosítást, az intelligens vezérlés a másodperc töredéke alatt végzi el. A Dual Motor rendszer minden körülmény között biztosítja a maximális tapadást. Az elektromotorok a körülmények változására 10 ezredmásodpercenként reagálnak.

Hatótáv

A Model 3-as akkumulátorait úgy méretezték, hogy nem csak a hétköznapi rövid távolságú közlekedésre, hanem akár a hosszú távú utakra is kiváló társ legyen. Egyetlen töltéssel akár 580 kilométert is megtehet (WLTP) de a supercharger töltőoszlopok segítségével 15 perc alatt 290 kilométerre elegendő energiát tárolhat.

Autopilot

A jövő vezetési módja a jelen autójába építve. Az autopilot funkción keresztül a kényelmes és biztonságos módon közlekedhetnek a Tesla tulajdonosok. A 360 fokos kamerarendszer, a 12 ultrahangos szenzor és a 160 méterrel az autó elé látó radarfejek teszik a biztonság bajnokává az autót.

Belső tér

Az innováció nem csak a szoftveres és technológiai elemekben tükröződik, hanem az autóvezetői környezetében is. A 15 colos érintőképernyő új dimenziókba helyezi az autó vezérlését és a belső tér letisztultság eredményezi.

A folyamatosan fejlődő autó

A Tesla élmény a vezetésen túlmutat, hiszen az autóiparban egyedi módon a tulajdonosok megtapasztalhatják a folyamatosan fejlődő autó élményét. Szervizpont felkeresése nélkül az autó, szoftveresen frissül, ezáltal tökéletesítve a működést. A gépjármű nemcsak a frissítések útján tud többet, hanem a megtett útvonalak és vezetési helyzetek révén is.

 

BACK TO TOP