Coș de cumpărături
Nu sunt produse adăugate în coș.
ZERO EMISSION IS COOL
Despre noi

Bun venit pe site-ul nostru!

Deși nu știu prea multe despre tine, sunt sigur că avem o pasiune comună: plăcerea de a călători în siguranță, confortabil și protejând mediul. Îmi imaginez că pentru asta ne-ai vizitat.

Noi, cei de la Euro-Car Trading S.R.L., suntem mânați de această pasiune din anul 2002. Pe vremea respectivă, conducătorul grupului Arkum, László János, a ales Toyota, pentru că modelul Toyota Prius deja în anul 1996 a ales calea protejării mediului, atunci când numai despre cai-putere și despre diesel se vorbea peste tot.

Ne-am dat seama repede și de faptul că pentru un voiaj în siguranță, confortabil și protector de mediu nu e nevoie doar de mașină bună, ci și de specialiști cu înaltă calificare și de un service bine dotat. Pe această idee se bazează compania Euro-Car Trading S.R.L. 

ok-IMG_0027

László-Velin Zoltán, director executiv

Și în anul 2020 am promovat această concepție și ne-am lărgit paleta de oferte sub egida Epulse, intenționând să asigurăm clienților noștri servicii care țintesc o predominantă mobilitatea electrică.

Răsfoind siteul nostru, te vei convinge că încercăm să satisfacem doleanțele clienților începând cu mașini hibrid, plug-in hibrid și mașini electrice.

Pentru noi este extrem de palpitant faptul că încercăm să transformăm un fenomen dăunător mediului – circulația – într-un fenomen de protejare a mediului. Din această cauză serviciile  noastre de sub egida Epulse nu se limitează doar la comercializarea mașinilor electrice, ci încercăm să acoperim un sceptru tot mai larg: comercializarea bicicletelor și a trotinetelor electrice.

În cazul mașinilor, în afara comercializării, ne ocupăm și cu închiriere de mașini pe termen scurt și/sau lung.

Îți mulțumesc pentru vizită, orientează-te și spune-ne dacă te putem ajuta cu ceva!

 

Cu amiciție,

László-Velin Zoltán, director executiv

BACK TO TOP