Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

SERES 3 elektromos SUV-clone

245 lej/nap
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t

A havi bérleti díj 20 000 km / év futásteljesítményre és 48 hónapos szerződés időtartamra lett kiszámítva. A bérlés feltétele egy első emelt bérleti díj, amelynek összege 3.570 EUR*.

A hosszú távú bérleti ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Autó finanszírozása
 • Karbantartás és javítások
 • Gumiabroncsok kezelése
 • Biztosítási és regisztrációs költségek
 • CASCO biztosítás
 • Csere autó
 • Éves adó, útadó (rovinieta) és műszaki vizsga (ITP)

* Az első emelt bérleti díj egy pénzügyi elemzést követően kerül meghatározásra, az ügyfél igényeit figyelembe véve. Az ajánlat tájékoztató jellegű, és további feltételekhez kötött. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

 • Üzemanyag: Electric
 • Sebességváltó: autómata
 • Személyek száma: 5
 • Ajtók: 5
 • Légkondicionáló: Igen

A Dongfeng által gyártott SERES 3 elektromos gépjármű a legkorszerűbb akkumulátorkezelő rendszerrel van felszerelve. A fejlett biztonsági rendszerek és technológiák innovatív megoldásainak köszönhetően válik a biztonság bajnokává. A megbízhatóság mellett a teljesítménye és vezetési jellemzői teszik igazán igalmassá az elektromos SUV-ok családjában.

A lítium - ferrofoszfát akkumulátor lényegesen biztonságosabb, mivel nem tartalmaz úgynevezett konfliktusfémeket, ezért a nagy teljesítményű akkumulátorok családjában a legbiztonságosabb technológiának számít. Bár alacsonyabb az energiasűrűsége, a LiFePO4 akkumulátorok élettartama nagyobb.

Korszerű megoldások

A SERES 3 a legújabb 53,61 kWh kapacitású lítium akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek átlagon felüli hatótávot biztosítanak. Ennek a technológiának köszönhetően akár 400 km-t is gond nélkül utazhat egy töltéssel. CCS típusú DC gyorstöltő segítségével, az akkumlátor 20%-ról 80%-ra akár 30 perc alatt feltölthető.

A praktikum mindenek előtt

A szintetikus bőrből készült kiváló minőségű ülések a maximális kényelmet biztosítják, amit praktikus tárolóhelyek vesznek körül. Belső terének kialakítása, a tágas légtér a szabadság és a biztonság élményét nyújtja.

Belső tér és meghajtás

A SERES 3 sportos és robusztus kialakítása, tágas és praktikus teret biztosít a környezetbarát közlekedés szerelmeseinek. A 100%-ban elektromos hajtás nemcsak a természetet kíméli, hanem költséghatékony mobilitást biztosít kompromisszumok nélkül.

Hozzád idomul

Szabd magadra az autó teljesítményét és vezetési stílusát. Három vezetési stílus közül választhatod ki a számodra legmegfelellőbbet.

ECO/ Comfort / SPORT

Biztonság ami körül vesz

Az autó magas szilárdságú acélból készült rétegelt karosszériája gondoskodik a megfelelő biztonságról. A legfeljebb 6 légzsákkal felszerelt elektromos autó olyan vezetéstámogató asszisztensekkel van felszerelve mint például, visszagurulás-gátló rendszer (HSA), lejtmenet vezérlő (HDC), PEPS (passive entry passive start), guminyomás ellenőrző rendszer (TPMS), tempomat stb.

A te döntésed

A SERES 3 négy különböző színben kapható, melyek közül neked csak ki kell választanod a számodra legmegfelelőbbet, ugyanis az ár tartalmazza a színt.

Hasonló termékek

Toyota - Corolla Sedan

Benzin      Autómata     
210 lej/nap

Toyota RAV4 Hybrid AWD

Benzin      Autómata      5 személy
250 lej/nap

Toyota Yaris

Benzin      Autómata      5 személy
175 lej/nap
BACK TO TOP