Kosár
Nincsenek termékek a kosárhoz adva.
ZERO EMISSION IS COOL

JAC e-S2 iEV 100% elektromos

208 lej/nap
az ár tartalmazza az ÁFÁ-t

JAC e-S2 a környezetbarát közlekedés élményét nyújtja elérhető áron. A 115 lóerő, 270 Nm nyomatékú motor, a hajtáslánc, a 360 fokos kamerarendszer, a 8 inches érintőképernyős kijelző, az ülésfűtés, a 8 tolatóradar, a magas üléspozíció kényelmet és biztonságot ad a mindennapi közlekedésben. 275 km-es hatótávjával városi és hosszabb utakon is hű társ, ráadásul akár otthonodban is tölthető a fali csatlakozóról (230V) a gyári töltő segítségével. A 40 kWh folyadékhűtéses akkumulátorok gyorstöltővel 50 perc alatt 15%-ról 80%-ra tölthetők.

  • Üzemanyag: Electric
  • Sebességváltó: autómata
  • Személyek száma: 5
  • Ajtók: 5
  • Légkondicionáló: Igen
Belső tér

Az e-S2-es belső kialakítása felszereltségével és kényelmével kápráztat el. A műszerfalon és a sportos bőrüléseken található vörös díszvarratok, a fekete belső dizájn eleganciáját emelik ki. A bőrkorány megfelelő tapadást és kényelmet biztosít. Az ülésfűtéssel felszerelt, állítható magasságú sportos bőrülések, eleganciát és kényelmet nyújtanak a hosszabb utazások során is. A hátsóülések lehajtása révén megnövelhető belső tér, így ehetővé vállik a nagyobb méretű tárgyak szállítása.

Töltés

Fenntarthatóság és rugalmasság egyidőben. Otthoni fali töltőről (wallbox), nyilvános töltőállomásról, gyorstöltőről de akár háztartási fali csatlakozóról is tölthető az autó így elégítve ki a jelen szükségleteit anélkül, hogy a jövő generációit károsítaná.

Széleskörű terepviszonyokra tervezve

Legyen szó városi, elővárosi, országúti vagy hegyi terepviszonyokról, a JAC e-S2-es magas küszöbének, hatékony meghajtásának, alacsony súlypontjának, valamint SUV típusú kialakításának köszönhetően, különösen alkalmas a hazai útviszonyokra. Magas üléspozicíója, ötpontos akkumulátor biztonsági rendszere és nagy szilárdságú acél felhordású váza, mind az utasok biztonságát szolgálja.

Magas felszereltség alap áron:
  • színes, 8”-es tuchscreen kijelző, melyre tükrözhetjük mobilunk tartalmát (Android + iPhone)
  • 360 fokos kamerarendszer, 8 tolatóradar, ülésfűtés, kulcs nélküli indítás
  • Cruise control és AUTO-Hold, traction control, elektronikus parkoló fék, keréknyomást ellenőrző rendszer (tire pressurre monitoring system)
  • sportos bőrülések ülésfűtéssel
  • „Hefei” 16”-es alufelnik
Motor, meghajtás teljesítmény

Sebességváltás: automata
Gyorsulás: (0-50 km/h) 4,5mp alatt
Maximális teljesítmény: 85kw / 115 lóerő
Nyomaték: 270 Nm

Mit tud egy új kínai elektromos autó itt Európában? JAC e-S2 teszt

Mi a reális hatótáv autópályán, autóúton és külvárosban egy elektroautóval?

Hasonló termékek

Toyota - Corolla Sedan

Benzin      Autómata     
210 lej/nap

Toyota RAV4 Hybrid AWD

Benzin      Autómata      5 személy
250 lej/nap

Toyota Yaris

Benzin      Autómata      5 személy
175 lej/nap
BACK TO TOP